Du kunne i 2017 opleve disse artister/bands...

Lis Sørensen + MLTR
Lis Sørensen + MLTR
lørdag
17. jun

Lis Sørensen

Lis Sørensen udgiver et nyt album i november 2016, så der er lagt op til, at Rock i Lunden-publikummet skal høre friske toner fra den erfarne sangerinde.

MLTR

Det er efterhånden længe siden, det travle og populære band sidst spillede under parkens bøgetræer.

Gnags + Den Danske Mafia
Gnags + Den Danske Mafia
lørdag
24. jun

Gnags

I de første år af 2010’erne troede vi vist alle sammen, at Gnags var gået bort til evighedens rockhimmel. Men nej, i 2015 genopstod det jyske band, og Rock i Lunden 2016 havde æren af at præsentere Peter A.G., Per Chr. Frost og det øvrige hold.

Support

Den Danske Mafia
Efter nu i 12 år, at have kørt de danske landeveje tynde er de danske partyrockere efterhånden blevet en institution i dansk festival og koncert kultur.

Krebs & Falch + Big O & The ...

Krebs & Falch

Efterhånden er det blevet sådan, at når man siger Poul Krebs, må man også sige Michael Falch. De to har nok hver deres karrierer, men de er også et elsket makkerpar, som sammen har skabt masser af magiske øjeblikke, bl.a. på deres fælles album ”Tomandshånd”.

Support

Big O & The Blue Quarters
Orkestret har efterhånden slået sit navn solidt fast på den danske bluesscene. Med sig som special gueststar medbringer de lokalkendte Jesper Bjarnesen!

Big Fat Snake + Glam Gang
Big Fat Snake + Glam Gang
lørdag
26. aug

Big Fat Snake

Big Fat Snake vender i 2017 tilbage til de danske scener efter et års pause - og uden tøven har Musikforeningen Eigils og Horsens & Friends sagt ja tak. For ”Den store, fede slange” og Rock i Lunden hører i den grad sammen.

Support

Glam Gang
Glam Gang tager dig tilbage i tiden, til det store farverige musikårti 70érne...

TV-2 + Knud Lindhard m.fl.

TV-2

Efter et 2016, hvor TV-2 spillede én koncert, som Skanderborgs Smukfest lagde scene til, er det populære band klar til en ”Greatest Summer 2017”, som den forestående turné er blever døbt.

Support

Lokale Knud Lindhardt stiller op med sit band ”DUNK” sammen med venner og familie, Martin Jønsson, Jesper Bjarnesen, Nicky Jack, Sunset Alley m. fl.

Top
Thrane.nu

Få de seneste nyheder og informationer om Rock i Lunden

Få de seneste nyheder og informationer om Rock i Lunden