Magtens Korridorrer // Queen Machine

Lørdag 9. september kl. 18.00
350 kr. + gebyr

Magtens Korridorer // Queen Machine

Vi slutter Rock i Lunden 2023 af med et brag af en aften, hvor vi både har Magtens Korridorer OG Queen Machine på scenen! To fantastiske bands, der kommer til at vælte Lunden!

 

MAGTENS KORRIDORER

Aftenens første kunstner er Magtens Korridorer, der leverer et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd. Det føles som en magtdemonstration at præsentere Magtens Korridorer til Rock i Lundens sidste aften i 2023.

Magtens Korridorer skriver sig ind i enhvers hverdagslige trummerum med en unik direkthed og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdig’, og snart indtog de fem herrer med enorm succes folkets hjerter. Siden er der udgivet en række albums, der hver har leveret gedigne hits til det nu imponerende bagkatalog. Sidste års anmelderroste album ’Club Promise’ er sidste skud på stammen med bl.a. sangene ’Ensom Stjerne’, ’Månelys i Rav’ og ’Kældermorgen’. Magtens Korridorers koncert vil sætte strøm til publikum i Lunden, og vi kan næsten ikke vente.

QUEEN MACHINE

Aftenens andet band er de fantastiske Queen Machine! I mere end et årti har Queen Machine begejstret publikum herhjemme og i udlandet med deres formidable Queen-show, der rammer publikum i både hjerte og sjæl med Queens udødelige og majestætiske hits.

Hver eneste koncert er et storladent og kompromisløst show med en imponerende energi og spilleglæde – et show, som de ambitiøse musikere konstant arbejder på at videreudvikle. Fra Queens uudtømmelige bagkatalog leverer Queen Machine hits som: “We Will Rock You”, “Bohemian Rhapsody”, “I Want To Break Free”, “A Kind Of Magic”, “Don’t Stop Me Now” og “Somebody To Love”. En koncert med Queen Machine er et musikalsk festfyrværkeri, der bader publikum i musikalsk kærlighed til Queen.

Da Queen Machine besøgte Horsens sidst, var det for fulde gardiner i et fyldt Forum Horsens. Deres imponerende lys-show, kostumer og musikalske performance i særklasse tog os alle med storm, og vi glæder os som små børn til gensynet til et rock-brag i Lunden.

Så glæd jer til en eksplosiv afslutningsaften i Lunden d. 9. september!

 

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen. 

Så kig under den enkelte koncert-aften for at se aftenens prgram i ugen op til koncerten.

Hugorm // Dizzy Mizz Lizzy
Lørdag 27. maj kl. 18.00
Blæst // Kesi
Fredag 2. juni kl. 18.00
Partoutbillet
Fredag 2. september kl. 18.00
Top
Thrane.nu