Anne Sanne Lis // Hjalmer

Lørdag 17. August kl. 20.00

Lørdag den 17. august får du mulighed for at opleve tre af landets allerstørste og mest veletablerede sangerinder og en ung fynbo der er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne.

Anne Sanne Lis

De tre ikoniske danske sangerinder har - sammen og hver for sig - skrevet sig ind i vores kollektive bevidsthed, og deres sange og musik er soundtracket til mange danskers ungdom og liv.
Listen af hits signeret af de tre kvinder - alene eller sammen - er alenlang, og tilsammen har Anne, Sanne og Lis udgivet mere end 75 albums, hvortil kommer et hav af opsamlinger. De har således nok af materiale at vælge fra, når de skal finde repertoiret til de kommende koncerter. Men trioen har allerede besluttet, at grundstammen bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band. Derudover vil de naturligvis også spille sange fra deres respektive solokarrierer.

Hjalmer

Den unge fynbo Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer.

Som et lyn fra en klar himmel bragede den overbevisende sanger og sangskriver ind på den danske musikscene med debutsinglen ”Hjem Til En Anden” i 2017, der inden længe blev fulgt op af EP’en “Skabt Til At Være Ung”. Siden da er det gået stærkt for Hjalmer, der har haft travlt med en lang række festivaljobs, en landsdækkende turné og sine to seneste singler “Dig & Mig” og “Lige Nu”. Med mere end 10 millioner afspilninger på Spotify har Hjalmer hurtigt markeret sig som én af de mest interessante og talentfulde nye stemmer herhjemme.

Anne Sanne Lis
Hjalmer

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Billetter

Køb af partoutbilletter

Partoutbilletterne til de fem koncertaftener i Lunden med 10 fantastiske artister koster kun 895 kr. + gebyr. Salget starter lørdag den 1. december på Horsens Ny Teater og online på rockilunden.dk og ticketmaster.dk.

Ombytning af voucher

Har du købt din billet gennem Ticketmaster, har du fået en voucher, som skal ombyttes til fysiske billetter.

Ombytning kan ske i Lunden på koncertaftenerne eller på Horsens Ny Teater.

Advarsel!

Køb IKKE billetter andre steder end på www.ticketmaster.dk eller på Horsens Ny Teater!

Selv om vi gerne vil, så kan vi IKKE hjælpe, hvis man køber billetter hos Viagogo eller lignende steder, da billetten kan være ugyldig eller falsk.

Bemærk!

Der tages forbehold for programændring i tilfælde af artistaflysning, og herfor gives pengene ikke retur ved gennemførsel af en koncertaften.

Koncerten starter om...

Anne Sanne Lis // Support
150 dage
Queen Machine // JOHN
Fredag 10. maj kl. 20.00
D-A-D // De Underjordiske
Fredag 7. Juni kl. 20.00
NIK & JAY // FOOL
Fredag 28. Juni kl. 20.00
GNAGS // Peter Sommer & Tiggerne
Lørdag 24. August kl. 20.00
Top
Thrane.nu