Anne Sanne Lis // Hjalmer

Lørdag 17. August kl. 20.00
475,- + gebyr

Lørdag den 17. august får du mulighed for at opleve tre af landets allerstørste og mest veletablerede sangerinder og en ung fynbo der er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne.

Anne Sanne Lis

De tre ikoniske danske sangerinder har - sammen og hver for sig - skrevet sig ind i vores kollektive bevidsthed, og deres sange og musik er soundtracket til mange danskers ungdom og liv.
Listen af hits signeret af de tre kvinder - alene eller sammen - er alenlang, og tilsammen har Anne, Sanne og Lis udgivet mere end 75 albums, hvortil kommer et hav af opsamlinger. De har således nok af materiale at vælge fra, når de skal finde repertoiret til de kommende koncerter. Men trioen har allerede besluttet, at grundstammen bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band. Derudover vil de naturligvis også spille sange fra deres respektive solokarrierer.

Hjalmer

Den unge fynbo Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer.

Som et lyn fra en klar himmel bragede den overbevisende sanger og sangskriver ind på den danske musikscene med debutsinglen ”Hjem Til En Anden” i 2017, der inden længe blev fulgt op af EP’en “Skabt Til At Være Ung”. Siden da er det gået stærkt for Hjalmer, der har haft travlt med en lang række festivaljobs, en landsdækkende turné og sine to seneste singler “Dig & Mig” og “Lige Nu”. Med mere end 10 millioner afspilninger på Spotify har Hjalmer hurtigt markeret sig som én af de mest interessante og talentfulde nye stemmer herhjemme.

Program

18.00: Døre åbnes
20.00: Hjalmer
22.00: Anne Sanne Lis
23.30: ca. slut

Anne Sanne Lis
Hjalmer

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Billetter

Køb af partoutbilletter

Nu er det ved at være sidste chance, hvis du vil købe én samlet billet til alle koncerterne i Lunden i 2019 til en yderst favorabel pris. Indtil lørdag den 13. april kan du købe partoutbillet og dermed få hele ti koncerter for kun 925 kr. + gebyr.

Køb af endagsbilletter

Fra lørdag d. 13 april kan du købe endagsbilletter til hver af de fem Rock i Lunden aftener. Se programmet og priserne herunder:

10. maj

Queen Machine // JOHN

Pris: 400 kr. + gebyr

7. juni

D-A-D // De Underjordiske

Pris: 400 kr. + gebyr

28. juni

NIK & JAY // FOOL

Pris: 400 kr. + gebyr

17. august

Anne, Sanne & Lis // Hjalmer

Pris: 475 kr. + gebyr

24. august

GNAGS // Peter Sommer & Tiggerne

Pris: 400 kr. + gebyr

Ombytning af voucher

Har du købt din billet gennem Ticketmaster, har du fået en voucher, som skal ombyttes til fysiske billetter.

Ombytning kan ske i Lunden på koncertaftenerne eller på Horsens Ny Teater.

Sidste dag for ombytning af voucher på Horsens Ny Teater er onsdag den 8. maj indtil kl.17.00. Herefter vil det kun være muligt at ombytte til arrangementet!

Advarsel!

Køb IKKE billetter andre steder end på www.ticketmaster.dk eller på Horsens Ny Teater!

Selv om vi gerne vil, så kan vi IKKE hjælpe, hvis man køber billetter hos Viagogo eller lignende steder, da billetten kan være ugyldig eller falsk.

Bemærk!

Der tages forbehold for programændring i tilfælde af artistaflysning, og herfor gives pengene ikke retur ved gennemførsel af en koncertaften.

Queen Machine // JOHN
Fredag 10. maj kl. 20.00
D-A-D // De Underjordiske
Fredag 7. Juni kl. 20.00
NIK & JAY // FOOL
Fredag 28. Juni kl. 20.00
GNAGS // Peter Sommer & Tiggerne
Lørdag 24. August kl. 20.00
Top
Thrane.nu