Benjamin Hav & Familien / L.O.C.

Lørdag 18. juni kl. 18.00
395 kr. + gebyr

Benjamin Hav & Familien

Benjamin Hav har håndplukket nogle af Danmarks dygtigste musikere, som sammen er blevet til Familien. Med sig har han Emil Falk, Birk Nevel, Kristoffer Sjelberg, Bastian Sjelberg, Andreas Stigkær, Troels Mørkenborg og Torben Jensen. Sammen vil de lave den vildeste liveoplevelse længe set.  

Benjamin Hav forlod i 2019 sin ven i Benal og udgav i 2020 to soloalbums. I starten af 2021 udkom det tredje. Med en gennemtrængende personlighed og et vanvittigt flow har Benjamin Hav markeret sig som en af de bedste rappere i Danmark. Hans musik sender lytterne på en forunderlig, musikalsk rejse gennem hans sanselige og kringlede tekstunivers.
Som Soundvenue beskrev det i en 5-stjernet anmeldelse: “Benjamin Hav er en fremragende liverapper, som leverer med både præcision, klarhed og indlevelse. Og han er en underholdende skikkelse, der selv på egen hånd har en scenepersonlighed, der fylder meget. Han kunne sagtens have givet en fin koncert, hvor bandet kiggede ned på deres sko, eller hvor beatet kom fra et backingtrack. Men ambitionsniveauet var højt, og han gik den ekstra mil.

 L.O.C.

Glæd jer til en L.O.C. i storform i Lunden! L.O.C. er brandvarm på sit mest spændende album i ti år! Hovedsageligt indspillet i Aarhus og med et væld af gæster med unmatched energi primært fra Aarhus V., er ”Fuck L.O.C.” en tilbagevenden til den umiddelbare approach, der gennem årene har høstet rapperen horder af fans. Specielt et emne er centralt på det nye album – det skal fungere live!  ”Det skal indeholde minimum én eller to sange, som virker på en festival om fem år. For man ved først, om noget er et hit om fem år. Jeg er ligeglad med, om det ligger nummer et lige nu, for det hele kommer an på reaktionen, når det bliver spillet live for publikum. Og derfor glæder jeg mig vildt meget til at komme ud at spille næste år, for så finder jeg ud af, hvilke af de nye sange, der kommer til at leve for evigt på live-siden.” – Liam O’Connor

 

Vi står klar med håndtegn og fadøl i Lunden til en mageløs aften!!

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Billetter

Partoutbilletter

Med en partoutbillet får du adgang til fire fantastiske sommeraftener i Lunden fyldt med god musik - og så er der ovenikøbet mange penge at spare. En partoutbillet til Rock i Lunden 2022 koster nemlig kun 995 + gebyr. Du sparer altså 675 kr. i forhold til prisen på endagsbilletter.

Køb din partoutbillet HER

Endagsbilletter

Endagsbilletter koster 395 kr. plus gebyr.

Køb din endagsbillet HER

Joyce / Malurt
Fredag 17. juni kl. 18.00
DUO + Solister (TBA)
Fredag 26. august kl. 18.00
Stine Bramsen / GNAGS
Lørdag 27. august kl. 18.00
Top
Thrane.nu