Big Fat Snake + Glam Gang

lørdag 26. august kl. 20.00

Big Fat Snake

Big Fat Snake vender i 2017 tilbage til de danske scener efter et års pause - og uden tøven har Musikforeningen Eigils og Horsens & Friends sagt ja tak. For ”Den store, fede slange” og Rock i Lunden hører i den grad sammen. Det er vel næppe helt forkert gættet, at forsanger Anders Blichfeldt og hans tropper udgørr det hold, der har stået flest gange på friluftsscenen.

Forklaringen ligger lige for: Big Fat Snake har masser af hit-titler at trække på, og når det gælder live-oplevelser, er vi også i den absolutte top. Energien lyser ud af bandet, når det kaster sig ud i det mix af rock’n’roll, soul og ballader, alle forbinder med Big Fat Snake.

Support

Glam Gang

Glam Gang tager dig tilbage i tiden, til det store farverige musikårti 70érne...
Dengang hvor det var navne som Queen, Elton John, ELO, ABBA, Status Quo, Sweet og Slade der regerede hitlisterne.
Lyden og 70ér outfittet er finjusteret så både dansesko og luftguitarer bliver rørt, og det er tilladt/påkrævet at skråle med på de mange poppede, rockede og funky hits som får nyt liv, når de med sikker hånd leveres af energibundtet, Glam Gang.
Glam gang er altid garant for fest og farver. Bandet består af 5 professionelle og garvede musikere med et solidt blandet CV der skriver bl.a. Pretty Maids, Hero, Savage Affair.

Big Fat Snake
Lis Sørensen + MLTR
lørdag 17. juni kl. 20.00
Gnags + Den Danske Mafia
lørdag 24. juni kl. 20.00
Krebs & Falch + Big O & The ...
fredag 4. august kl. 20.00
TV-2 + Knud Lindhard m.fl.
fredag 1. september kl. 20.00
Top
Thrane.nu

Få de seneste nyheder og informationer om Rock i Lunden

Få de seneste nyheder og informationer om Rock i Lunden