D-A-D // De Underjordiske

Fredag 7. Juni kl. 20.00
400,- + gebyr

Er I klar til en aften i rockens tegn? Den 7. juni bliver der rockfest i Lunden, når legendariske D-A-D kommer på besøg. Med sig har de det unge band De Underjordiske, som er en komet på den danske rockhimmel.

D-A-D

I mere end 30 år har D-A-D været synonym med rockmusik i Danmark. Når det legendariske danske rockband gæster Rock i Lunden er der garanti for et brag af en aften med fuld knald på elguitaren og vind i de lange lokker. Udover et kæmpe arsenal af hits som vi alle kender og kan synes med på, kommer D-A-D til Horsens med spritnye numre. D-A-D udgiver nemlig et nyt album i foråret 2019. Vi glæder os til at byde Jesper Binzer og Co. velkommen i Lunden.

De Underjordiske

Prædikaterne er mange, når man spiller succesfuld, dansksproget musik med psykedeliske tendenser. Forsanger Peter Kure udråbes til Eik Skaløes glemte slægtning, mens De Underjordiske døbes i samme vande som Spids Nøgenhat.
 
De Underjordiske spiller dansksproget rock, der kombinerer 80’ernes guitarpop med 60’ernes psykedeliske lydmønstre. De bygger videre på 00’ernes indiegenrer og ånder liv i organisk, alternativt rock, som den lyder på dansk i 2018. Sangene pendulerer mellem fængende up-tempo numre og storladne melodier med tekster, der kredser om frigørelse, spiritualitet og kærlighed. De er følelsesbårne og overjordiske, hvilket trækker tråde til 60'ernes og romantikkens lyriske tradition.

D-A-D
De Underjordiske

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Billetter

Køb af partoutbilletter

Nu er det ved at være sidste chance, hvis du vil købe én samlet billet til alle koncerterne i Lunden i 2019 til en yderst favorabel pris. Indtil lørdag den 13. april kan du købe partoutbillet og dermed få hele ti koncerter for kun 925 kr. + gebyr.

Køb af endagsbilletter

Fra lørdag d. 13 april kan du købe endagsbilletter til hver af de fem Rock i Lunden aftener. Se programmet og priserne herunder:

10. maj

Queen Machine // JOHN

Pris: 400 kr. + gebyr

7. juni

D-A-D // De Underjordiske

Pris: 400 kr. + gebyr

28. juni

NIK & JAY // FOOL

Pris: 400 kr. + gebyr

17. august

Anne, Sanne & Lis // Hjalmer

Pris: 475 kr. + gebyr

24. august

GNAGS // Peter Sommer & Tiggerne

Pris: 400 kr. + gebyr

Ombytning af voucher

Har du købt din billet gennem Ticketmaster, har du fået en voucher, som skal ombyttes til fysiske billetter.

Ombytning kan ske i Lunden på koncertaftenerne eller på Horsens Ny Teater.

Sidste dag for ombytning af voucher på Horsens Ny Teater er onsdag den 8. maj indtil kl.17.00. Herefter vil det kun være muligt at ombytte til arrangementet!

Advarsel!

Køb IKKE billetter andre steder end på www.ticketmaster.dk eller på Horsens Ny Teater!

Selv om vi gerne vil, så kan vi IKKE hjælpe, hvis man køber billetter hos Viagogo eller lignende steder, da billetten kan være ugyldig eller falsk.

Bemærk!

Der tages forbehold for programændring i tilfælde af artistaflysning, og herfor gives pengene ikke retur ved gennemførsel af en koncertaften.

Queen Machine // JOHN
Fredag 10. maj kl. 20.00
NIK & JAY // FOOL
Fredag 28. Juni kl. 20.00
Anne Sanne Lis // Hjalmer
Lørdag 17. August kl. 20.00
GNAGS // Peter Sommer & Tiggerne
Lørdag 24. August kl. 20.00
Top
Thrane.nu