Folkeklubben // Poul Krebs

Lørdag 11. september kl. 18.00
375 kr. + gebyr

Folkeklubben

Efter en historisk lang koncertpause kan man nu igen opleve Folkeklubben live - med nye sange såvel som det efterhånden omfangsrige bagkatalog.

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest festlige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det kommende udspil, er der lagt op til et poetisk rockbrag.

 

Poul Krebs

Poul Krebs har gennem sin karriere været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier fra rejsen gennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået ad den lige vej. En rejse, der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere med en lang række store albums og megahits i bagagen. 

 

Folkeklubben
Poul Krebs

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Billetter

Partoutbilletter

Med en partoutbillet får du adgang til fire fantastiske sommeraftener i Lunden fyldt med god musik - og så er der ovenikøbet mange penge at spare. En partoutbillet til Rock i Lunden 2021 koster nemlig kun 995 kr. + gebyr. Du sparer altså 505 kr. i forhold til prisen på endagsbilletter.

Endagsbilletter

Endagsbilletter koster 375 kr. plus gebyr.

Johnny Madsen // Walter Trout
Fredag 27. august kl. 18.00
Nicklas Sahl // Carpark North
Fredag 10. september kl. 18.00
Top
Thrane.nu