Gnags + Den Danske Mafia

lørdag 24. juni kl. 20.00

Gnags

I de første år af 2010’erne troede vi vist alle sammen, at Gnags var gået bort til evighedens rockhimmel. Men nej, i 2015 genopstod det jyske band, og Rock i Lunden 2016 havde æren af at præsentere Peter A.G., Per Chr. Frost og det øvrige hold. Med vanlig ironi kaldte de sig selv ”dansaurus’er”, men alligevel pumpede de masser af energi ud fra friluftsscenen.

Horsens var ikke alene om at byde Gnags velkommen tilbage, og bandet tager derfor atter på landevejen i 2017 - ”på utallige opfordringer”, som det lyder fra Peter A.G.

Han og Per Chr. Frost stiller med samme hold som i 2016. Og sætlisten? Ja, den vil bl.a. byde på nogle nye titler, for Gnags er også på vej med et album.

Support

Den Danske Mafia

Efter nu i 12 år, at have kørt de danske landeveje tynde er de danske partyrockere efterhånden blevet en institution i dansk festival og koncert kultur.

Med et repertoire bestående af John Mogensens udødelige sange fortolket som rock klassikere er succeen bare vokset og vokset. Med 5 cd udgivelser i baggagen har publikum desuden haft muligheden for at tage Den Danske Mafia med hjem og lære de populære Mogensen sange fra en lidt mere partyorienteret vinkel end man er vant til. Kort sagt et frisk pust fra et band med et lunt glimt i solbrillerne og et klart mål med musikken.

Gnags
Den Danske Mafia
Lis Sørensen + MLTR
lørdag 17. juni kl. 20.00
Krebs & Falch + Big O & The ...
fredag 4. august kl. 20.00
Big Fat Snake + Glam Gang
lørdag 26. august kl. 20.00
TV-2 + Knud Lindhard m.fl.
fredag 1. september kl. 20.00
Top
Thrane.nu

Få de seneste nyheder og informationer om Rock i Lunden

Få de seneste nyheder og informationer om Rock i Lunden