GNAGS // Peter Sommer & Tiggerne

Lørdag 24. August kl. 20.00

Den 24. august byder Rock i Lunden på to af landets fineste sangskrivere. Både GNAGS og Peter Sommer leger med det danske sprog og har givet et kæmpe bidrag til den danske sangskat.

GNAGS

Når GNAGS kommer forbi Rock i Lunden bliver det med et helt nyt show, hvor de vil præsentere alle klassikerne i helt nye rammer. GNAGS hylder den menneskelige fantasi og slipper den fri. Der skal fyres energi af, rystes på hovedet og råbes i kor, når GNAGS gæster Horsens den 24. august. Udover et fantastisk og energispækket show, kan GNAGS-fans også glæde sig til nye GNAGS sange i starten af 2019.

Peter Sommer & Tiggerne

Den danske sanger og sangskriver Peter Sommer har netop udgivet sit anmelderroste femte soloudspil. Tro mod sin musikalske nysgerrighed og lyriske åbenhjertighed er Peter Sommer klar med et album, der bekender sig til kærligheden og sætter tilværelsen tvetydigheder på dagsordenen: ‘Elskede at drømme, drømmer om at elske’.

Peter Sommer debuterede som den ene halvdel af duoen Superjeg i 2002 og markerede sig straks som en væsentlig stemme i de års genoplivning af dansk som sangsprog. To år senere udgav han sin første soloplade med hittet og P3’s Uundgåelige ’Valby Bakke’. Siden fulgte ’Destruktive vokaler’ i 2006 og i 2009 ’Til rotterne, til kragerne, til hundene’.

GNAGS
Peter Sommer & Tiggerne

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Billetter

Køb af partoutbilletter

Partoutbilletterne til de fem koncertaftener i Lunden med 10 fantastiske artister koster kun 895 kr. + gebyr. Salget starter lørdag den 1. december på Horsens Ny Teater og online på rockilunden.dk og ticketmaster.dk.

Ombytning af voucher

Har du købt din billet gennem Ticketmaster, har du fået en voucher, som skal ombyttes til fysiske billetter.

Ombytning kan ske i Lunden på koncertaftenerne eller på Horsens Ny Teater.

Advarsel!

Køb IKKE billetter andre steder end på www.ticketmaster.dk eller på Horsens Ny Teater!

Selv om vi gerne vil, så kan vi IKKE hjælpe, hvis man køber billetter hos Viagogo eller lignende steder, da billetten kan være ugyldig eller falsk.

Bemærk!

Der tages forbehold for programændring i tilfælde af artistaflysning, og herfor gives pengene ikke retur ved gennemførsel af en koncertaften.

Koncerten starter om...

GNAGS // Peter Sommer & Tiggerne
153 dage
Queen Machine // JOHN
Fredag 10. maj kl. 20.00
D-A-D // De Underjordiske
Fredag 7. Juni kl. 20.00
NIK & JAY // FOOL
Fredag 28. Juni kl. 20.00
Anne Sanne Lis // Hjalmer
Lørdag 17. August kl. 20.00
Top
Thrane.nu