GNAGS // Peter Sommer & Tiggerne

Lørdag 24. August kl. 20.00
400,- + gebyr

Den 24. august byder Rock i Lunden på to af landets fineste sangskrivere. Både GNAGS og Peter Sommer leger med det danske sprog og har givet et kæmpe bidrag til den danske sangskat.

GNAGS

Når GNAGS kommer forbi Rock i Lunden bliver det med et helt nyt show, hvor de vil præsentere alle klassikerne i helt nye rammer. GNAGS hylder den menneskelige fantasi og slipper den fri. Der skal fyres energi af, rystes på hovedet og råbes i kor, når GNAGS gæster Horsens den 24. august. Udover et fantastisk og energispækket show, kan GNAGS-fans også glæde sig til nye GNAGS sange i starten af 2019.

Peter Sommer & Tiggerne

Den danske sanger og sangskriver Peter Sommer har netop udgivet sit anmelderroste femte soloudspil. Tro mod sin musikalske nysgerrighed og lyriske åbenhjertighed er Peter Sommer klar med et album, der bekender sig til kærligheden og sætter tilværelsen tvetydigheder på dagsordenen: ‘Elskede at drømme, drømmer om at elske’.

Peter Sommer debuterede som den ene halvdel af duoen Superjeg i 2002 og markerede sig straks som en væsentlig stemme i de års genoplivning af dansk som sangsprog. To år senere udgav han sin første soloplade med hittet og P3’s Uundgåelige ’Valby Bakke’. Siden fulgte ’Destruktive vokaler’ i 2006 og i 2009 ’Til rotterne, til kragerne, til hundene’.

Program

18.00: Døre åbnes
20.00: Peter Sommer & Tiggerne
22.00: Gnags
23.30: ca. slut

GNAGS
Peter Sommer & Tiggerne

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Billetter

Køb af partoutbilletter

Nu er det ved at være sidste chance, hvis du vil købe én samlet billet til alle koncerterne i Lunden i 2019 til en yderst favorabel pris. Indtil lørdag den 13. april kan du købe partoutbillet og dermed få hele ti koncerter for kun 925 kr. + gebyr.

Køb af endagsbilletter

Fra lørdag d. 13 april kan du købe endagsbilletter til hver af de fem Rock i Lunden aftener. Se programmet og priserne herunder:

10. maj

Queen Machine // JOHN

Pris: 400 kr. + gebyr

7. juni

D-A-D // De Underjordiske

Pris: 400 kr. + gebyr

28. juni

NIK & JAY // FOOL

Pris: 400 kr. + gebyr

17. august

Anne, Sanne & Lis // Hjalmer

Pris: 475 kr. + gebyr

24. august

GNAGS // Peter Sommer & Tiggerne

Pris: 400 kr. + gebyr

Ombytning af voucher

Har du købt din billet gennem Ticketmaster, har du fået en voucher, som skal ombyttes til fysiske billetter.

Ombytning kan ske i Lunden på koncertaftenerne eller på Horsens Ny Teater.

Sidste dag for ombytning af voucher på Horsens Ny Teater er onsdag den 8. maj indtil kl.17.00. Herefter vil det kun være muligt at ombytte til arrangementet!

Advarsel!

Køb IKKE billetter andre steder end på www.ticketmaster.dk eller på Horsens Ny Teater!

Selv om vi gerne vil, så kan vi IKKE hjælpe, hvis man køber billetter hos Viagogo eller lignende steder, da billetten kan være ugyldig eller falsk.

Bemærk!

Der tages forbehold for programændring i tilfælde af artistaflysning, og herfor gives pengene ikke retur ved gennemførsel af en koncertaften.

Queen Machine // JOHN
Fredag 10. maj kl. 20.00
D-A-D // De Underjordiske
Fredag 7. Juni kl. 20.00
NIK & JAY // FOOL
Fredag 28. Juni kl. 20.00
Anne Sanne Lis // Hjalmer
Lørdag 17. August kl. 20.00
Top
Thrane.nu