Johnny Madsen // Walter Trout

Fredag 27. august kl. 18.00
375 kr. + gebyr

 

Johnny Madsen

Firemandsforetagendet, der går under navnet Johnny Madsen Band, er atter klar til at indtage Lunden med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Og som de fleste ved, så kan man ”ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud”, som BTs Steffen Jungersen har formuleret det om netop dette ensemble.

 

Walter Trout

Covid-19 har fået verdensnavnet Walter Trout til at flytte til Danmark med sin danske kone. Nu er amerikaneren på dansk grund. Det giver mulighed for at kunne præsentere Walter Trout for det danske festivalpublikum - på trods af den globale pandemi. 

Walter Trout, som regnes for én af verdens allerbedste guitarister, er tilbage i absolut topform efter en lille pause fra scenelyset. Han er aktuel med det helt nye album ”Ordinary Madness”, som har fået fantastiske anmeldelser. 

Johnny Madsen
Walter Trout

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Billetter

Partoutbilletter

Med en partoutbillet får du adgang til fire fantastiske sommeraftener i Lunden fyldt med god musik - og så er der ovenikøbet mange penge at spare. En partoutbillet til Rock i Lunden 2021 koster nemlig kun 995 kr. + gebyr. Du sparer altså 505 kr. i forhold til prisen på endagsbilletter.

Endagsbilletter

Endagsbilletter koster 375 kr. plus gebyr.

Nicklas Sahl // Carpark North
Fredag 10. september kl. 18.00
Folkeklubben // Poul Krebs
Lørdag 11. september kl. 18.00
Top
Thrane.nu