Jonah Blacksmith / Tina Dickow

Fredag 2. september kl. 18.00
395 kr. + gebyr

Jonah Blacksmith

JONAH BLACKSMITH fra Thy er kendt og respekteret for koncerter, der efterlader såvel publikum som anmeldere rørte, euforiske og aldeles varme om hjertet. Bandets lyd er stor og dynamisk - ganske som, fristes man til at sige, et møde med det mægtige Vesterhav, der danner monstrøs bagkant og horisont på hjemegnen. Jonah Blacksmith har haft massiv airplay på landets radiostationer siden debutalbummet ‘Northern Trail’ udkom i 2014. Siden - i 2017 - fulgte det selvbetitlede album ‘Jonah Blacksmith’ og senest i efteråret 2020 udkom det ligeledes anmelderroste ‘Brothers’-album, hvorpå singlerne MonsterHoney og Dreams er at finde. Bandet udsendte i oktober 2021 singlen House on Fire, som fra starten er blevet playlistet af både DR P4 og Nova FM. 

Tina Dickow

TINA DICKOW har med over 20 års erfaring som produktiv sangskriver og artist på Danmarks største scener slået sit navn solidt fast, og når hun spiller Danmarks-turné i forår/sommer 2022 bliver det første gang publikum får chancen for at høre en stribe nye Dickow-sange live. Danske sange, vel at mærke.

Tina Dickow har annonceret, at hun arbejder på sit første dansk-sprogede album og siger selv om albummet og turneen:
"Jeg tror, alle véd, at vi glæder os vanvittigt til at komme ud at spille! Og at det bliver i kølvandet på nyt album gør det bare endnu mere spændende. Vi skal jo spille spritnye sange på dansk, og der er flere grunde til, at de sange kommer nu. Jeg har savnet Danmark helt ubeskriveligt i den lange periode, hvor jeg ikke har kunnet rejse hjem, og følt mig mere dansk end nogensinde det sidste års tid. Og derudover føles det som et godt tidspunkt at tage et spring og prøve noget nyt frem for at søge tilbage til det gamle. Vi er et andet sted nu. Og jeg glæder mig til at mødes lige dér".

 

PROGRAM:

18.00 Døre

20.00 Jonah Blacksmith

22.00 Tina Dickow

23.30 Tak for i aften

 

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen. 

Så kig under den enkelte koncert-aften for at se aftenens prgram i ugen op til koncerten.

Joyce / Malurt
Fredag 17. juni kl. 18.00
Benjamin Hav & Familien / L.O.C.
Lørdag 18. juni kl. 18.00
Jonah Blacksmith / Tina Dickow
Fredag 2. september kl. 18.00
Top
Thrane.nu