Joyce / Malurt

Fredag 17. juni kl. 18.00
395 kr. + gebyr

Joyce

Joyce er klar til at give publikum de absolut bedste oplevelse, når de rammer flere af landets festivaler til sommeren 2022, hvor de spiller deres anmelderroste debutalbum og helt nye sange. 2020 blev for alvor Joyce’s gennembrudsår, og bandet har siden bevist, at de er kommet for at blive på den danske rockscene. Joyce’s hit ”Djævlen” blev P3’s Undgåelige, og siden da er det gået hurtigt for det unge rockband. 

I juni 2020 udgav Joyce debutalbummet ’Formskifter’, der bl.a. indeholder titelsangen ’Formskifter’ og singlen ’Åh Nej Chefen Ringer’, som begge har været i heftig rotation på P3 og P6 Beat. Albummet blev kåret som ’Årets Bedste Album’ hos GAFFA og høstede flotte anmeldelser hos både Politiken, Information, Soundvenue, Jyllands-Posten, GAFFA og Bands of Tomorrow.  Bl.a. skrev Jyllands-Posten i deres 5-stjernet anmeldelse af albummet:
 

Glæd jer til mødet med dansk rocks nye stjerneskud.

Malurt

MALURT er stærkt opsat på at genoptage deres udsatte reunion-tur. Det legendariske 80’er- rockband ønsker imidlertid ikke at vende tilbage til scenen, før restriktionerne forhåbentlig bliver fjernet helt. Derfor har MALURT nu taget den vanskelige beslutning at udskyde deres SuperLive-turné, såvel koncerter indendørs som festivalshows, til 2022 - i tillid til, at det til den tid igen vil være muligt at gennemføre ægte rockkoncerter. 

Forsanger Michael Falch udtaler:

‘Nu skrider vi til plan Q! Vi ønsker at afvikle MALURT-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn. Det er den ånd, vores publikum har set frem til at opleve, når vi nu endelig er blevet samlet igen. Der skal altså liv i cowboyjakkerne, og vi kan ikke risikere, at folk sidder og føler sig som forkølede undulater i et fuglebur, når de endelig - og kun for denne gang - kan komme til en MALURT- koncert.

Vi rykker derfor alle aktiviteter med MALURT til 2022 og satser på at holde os i form indtil da!’

Så frem med cowboyjakken og oplev Malurt-magi i Lunden!

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Billetter

Partoutbilletter

Med en partoutbillet får du adgang til fire fantastiske sommeraftener i Lunden fyldt med god musik - og så er der ovenikøbet mange penge at spare. En partoutbillet til Rock i Lunden 2022 koster nemlig kun 995 + gebyr. Du sparer altså 675 kr. i forhold til prisen på endagsbilletter.

Køb din partoutbillet HER

Endagsbilletter

Endagsbilletter koster 395 kr. plus gebyr.

Køb din endagsbillet HER

Benjamin Hav & Familien / L.O.C.
Lørdag 18. juni kl. 18.00
DUO + Solister (TBA)
Fredag 26. august kl. 18.00
Stine Bramsen / GNAGS
Lørdag 27. august kl. 18.00
Top
Thrane.nu