Lis Sørensen + MLTR

lørdag 17. juni kl. 20.00

Lis Sørensen

Lis Sørensen udgiver et nyt album i november 2016, så der er lagt op til, at Rock i Lunden-publikummet skal høre friske toner fra den erfarne sangerinde.

Hun var også med i sommeren 2014 og skabte fest i Lunden med bl.a. et udvalg af de sange, vi alle kender hende for: ”Tæt på Ækvator”, ”Brændt”, ”Verden i farver” og ”Mine øjne de skal se” - for nu at plukke lidt i en meget lang liste, der rækker over en karriere, som blev indledt midt i 70’erne med bandet Shit & Chanel.

Siden 1983 har Lis Sørensen kørt solo. Hun er blevet kendt for en varm og stærk vokal, og der er næppe tvivl om, at mange ser frem til igen at opleve hende og hendes kompetente band på scenen i Lunden.

MLTR

Michael Learns to Rock vil mange helt sikkert hilse velkommen tilbage til Rock i Lunden. For det er efterhånden længe siden, det travle og populære band sidst spillede under parkens bøgetræer.

Forude venter ikke kun kendte hit som ”The Actor”, ”Sleeping Child”, ”25 minutes”, "That's Why (You Go Away)" og "Something You Should Know". Bandet bruger efteråret 2016 til at skrive nye sange, som skal præsenteres ved koncerterne i 2017.

Det sker efter to travle år med masser af rejser til det Asien, hvor Michael Learns to Rock har legende-status, og hvor mange af de 10 millioner plader, som bandet har solgt, har fundet købere.

Det betyder dog ikke, at Jascha Richter, Mikkel Lentz og Kåre Wanscher glemmer deres danske publikum, og hos Musikforeningen Eigils og Horsens & Friends er der stolthed over endnu en gang at kunne føje bandet til listen over de mange store navne, som har spillet til Rock i Lunden.

 

Lis Sørensen
MLTR
Gnags + Den Danske Mafia
lørdag 24. juni kl. 20.00
Krebs & Falch + Big O & The ...
fredag 4. august kl. 20.00
Big Fat Snake + Glam Gang
lørdag 26. august kl. 20.00
TV-2 + Knud Lindhard m.fl.
fredag 1. september kl. 20.00
Top
Thrane.nu

Få de seneste nyheder og informationer om Rock i Lunden

Få de seneste nyheder og informationer om Rock i Lunden