Nicklas Sahl // Scarlet Pleasure

Fredag 22. maj kl. 20.00
370 kr. + gebyr

Der kommer ikke til at mangle ørehængende pophits når to af landets fremmeste pop-kunsntere kigger forbi Lunden. Glæd jer til at opleve Scarlet Pleasure og det unge talent Nicklas Sahl d. 22. maj.

Nicklas Sahl

Med hitsinglerne ’Hero’, ’Planets’ og ’New Eyes’, er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene. Siden han udsendte sin debutsingle i 2018, er det nemlig kun gået opad for den unge sanger. I efteråret 2018 spillede Nicklas sin debutkoncerter og siden da er fanskaren bare vokset og vokset.

Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure er et af tidens største og mest progressive popnavne. Den 22. maj kommer de forbi Lunden med deres imponerende bagkatalog af ørehængende pophits og dansevenlige rytmer. De har i løbet af de seneste år cementeret deres navn, som et af de absolut største på den danske livescene. Bandet har flere udsolgte Danmarksturnéer bag sig og har indtaget både Orange Scene, Grøn Koncert og nogle af Danmarks største arenaer med deres solide hitparade og altid medrivende liveshow.

Nicklas Sahl
Scarlet Pleasure
Top
Thrane.nu