Nicklas Sahl // Scarlet Pleasure

Fredag 22. maj kl. 20.00
295 kr. + gebyr

Der kommer ikke til at mangle ørehængende pophits når to af landets fremmeste pop-kunsntere kigger forbi Lunden. Glæd jer til at opleve Scarlet Pleasure og det unge talent Nicklas Sahl d. 22. maj.

Nicklas Sahl

Med hitsinglerne ’Hero’, ’Planets’ og ’New Eyes’, er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene. Siden han udsendte sin debutsingle i 2018, er det nemlig kun gået opad for den unge sanger. I efteråret 2018 spillede Nicklas sin debutkoncerter og siden da er fanskaren bare vokset og vokset.

Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure er et af tidens største og mest progressive popnavne. Den 22. maj kommer de forbi Lunden med deres imponerende bagkatalog af ørehængende pophits og dansevenlige rytmer. De har i løbet af de seneste år cementeret deres navn, som et af de absolut største på den danske livescene. Bandet har flere udsolgte Danmarksturnéer bag sig og har indtaget både Orange Scene, Grøn Koncert og nogle af Danmarks største arenaer med deres solide hitparade og altid medrivende liveshow.

Nicklas Sahl
Scarlet Pleasure

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Billetter

Køb en partoutbillet og få adgang til alle fem koncertaftener i Lunden for kun 895 kr. - du sparer 955 kr.
Earlybird-tilbud på endagsbilletter: 295 kr. plus gebyr. Gælder til og med den 1. april.
Herefter vil prisen være 370 kr. plus gebyr.

Koncerten starter om...

Nicklas Sahl // Scarlet Pleasure
53 dage
Go Go Berlin // Dizzy Mizz Lizzy
Fredag 15. maj kl. 20.00
Rasmus Walter // Beth Hart
Lørdag 13. juni kl. 20.00
Poul Krebs // Malurt
Fredag 19. juni kl. 20.00
Danmarks Underholdningsorkester
Fredag 21. august kl. 20.00
Top
Thrane.nu