NIK & JAY // FOOL

Fredag 28. Juni kl. 20.00
400,- + gebyr

Der er lagt i kakkelovnen til en festlig aften i Lunden, når NIK & JAY fyrer op for deres kæmpe arsenal af megahits. Med sig har de den fremadstormende danske duo FOOL.

NIK & JAY

Der bliver varmt i Lunden, når NIK & JAY rammer Rock i Lunden den 28. juni. Siden deres debut i 2002 har hitmagerne ikke set sig tilbage. Det ene kæmpehit er blevet efterfulgt af det andet, og det er ingen tilfældighed, at et af landets absolut største pop acts har formået at holde sig på toppen i mere end halvandet årti.

Vi glæder os til at NIK & JAY vælter Lunden med deres kæmpe bagkatalog af megahits.

FOOL

Med deres fængende melodier og svævende univers er FOOL klar til at indtage Danmark.

Selvom et helt årti skiller producer Jabs og sanger Adrian ad, er der en klar fælles forståelse for hvordan musikken skal lyde. Den musikalske duo er old-school kunstneriske i deres tilgang til musikken, og laver alt selv. Adrian og Jabs begyndte at lave musik sammen for to år siden og har siden da haft et 50/50 samarbejde. De motiverer hinanden og sparrer alt med hinanden, selvom deres kompetencer er forskellige – ”Vi forstærker hinanden, og der opstår synergi, når vi er sammen i studiet” fortæller Jabs.

NIK & JAY
FOOL

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Queen Machine // JOHN
Fredag 10. maj kl. 20.00
D-A-D // De Underjordiske
Fredag 7. Juni kl. 20.00
Anne Sanne Lis // Hjalmer
Lørdag 17. August kl. 20.00
GNAGS // Peter Sommer & Tiggerne
Lørdag 24. August kl. 20.00
Top
Thrane.nu