Poul Krebs // Malurt

Fredag 19. juni kl. 20.00
295 kr. + gebyr

De er tilbage! Oplev legendariske Malurt, når de for en kort periode genopstår i 2020. Det bliver en fantastisk aften i selskab med Malurt og Poul Krebs i Lunden d. 19. juni.

Poul Krebs

Poul Krebs har gennem sin karriere været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige veje. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere med en lang række store albums og megahits i bagagen.

Malurt

Det legendariske danske rockband bliver gendannet i 2020. 40 år efter deres debutalbum tager de – i den vilde Mød mig i Mørket-udgave af bandet – på en Danmarks-tour, der også bringer dem forbi Rock i Lunden. MALURT er gået over i Danmarkshistorien som et energisk live-act og vender tilbage med en toptrimmet rockproduktion, der overgår alt, hvad bandet i sin tid var på landevejen med. Det bliver klassisk rock med et punket touch. Råt og uforfalsket, præcis som dengang i de tidlige 80’ere! 

Poul Krebs
Malurt

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Billetter

Køb en partoutbillet og få adgang til alle fem koncertaftener i Lunden for kun 895 kr. - du sparer 955 kr.
Earlybird-tilbud på endagsbilletter: 295 kr. plus gebyr. Gælder til og med den 1. april.
Herefter vil prisen være 370 kr. plus gebyr.

Koncerten starter om...

Poul Krebs // Malurt
81 dage
Go Go Berlin // Dizzy Mizz Lizzy
Fredag 15. maj kl. 20.00
Nicklas Sahl // Scarlet Pleasure
Fredag 22. maj kl. 20.00
Rasmus Walter // Beth Hart
Lørdag 13. juni kl. 20.00
Danmarks Underholdningsorkester
Fredag 21. august kl. 20.00
Top
Thrane.nu