Queen Machine // JOHN

Fredag 10. maj kl. 20.00

Glæd dig til en aften i hyldestens tegn, når Queen Machine og Rasmus Bjerg i rollen som John Mogensen, skyder årets Rock i Lunden-program i gang med en kavalkade af hits.

Queen Machine

I 10 år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Og i 2019 har du mulighed for at opleve det på nærmeste hold, når Queen Machine besøger Rock i Lunden.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af
Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A  
Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love... Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

JOHN - Rasmus Bjerg

En hyldest til John Mogensen

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som John Mogensen.

Og nu, mere end 40 år efter sin død, kan du igen opleve John Mogensens sange live på scenen, når Rasmus Bjerg kommer forbi Lunden i rollen som dansktoppens ukronede konge. ”Det bliver en folkefest for hele familien,” lover Rasmus Bjerg.

Queen Machine
JOHN

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Billetter

Køb af partoutbilletter

Partoutbilletterne til de fem koncertaftener i Lunden med 10 fantastiske artister koster kun 895 kr. + gebyr. Salget starter lørdag den 1. december på Horsens Ny Teater og online på rockilunden.dk og ticketmaster.dk.

Ombytning af voucher

Har du købt din billet gennem Ticketmaster, har du fået en voucher, som skal ombyttes til fysiske billetter.

Ombytning kan ske i Lunden på koncertaftenerne eller på Horsens Ny Teater.

Advarsel!

Køb IKKE billetter andre steder end på www.ticketmaster.dk eller på Horsens Ny Teater!

Selv om vi gerne vil, så kan vi IKKE hjælpe, hvis man køber billetter hos Viagogo eller lignende steder, da billetten kan være ugyldig eller falsk.

Bemærk!

Der tages forbehold for programændring i tilfælde af artistaflysning, og herfor gives pengene ikke retur ved gennemførsel af en koncertaften.

Koncerten starter om...

Queen Machine // JOHN
51 dage
D-A-D // De Underjordiske
Fredag 7. Juni kl. 20.00
NIK & JAY // FOOL
Fredag 28. Juni kl. 20.00
Anne Sanne Lis // Hjalmer
Lørdag 17. August kl. 20.00
GNAGS // Peter Sommer & Tiggerne
Lørdag 24. August kl. 20.00
Top
Thrane.nu