Queen Machine // JOHN

Fredag 10. maj kl. 20.00
400,- + gebyr

Glæd dig til en aften i hyldestens tegn, når Queen Machine og Rasmus Bjerg i rollen som John Mogensen, skyder årets Rock i Lunden-program i gang med en kavalkade af hits.

Queen Machine

I 10 år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Og i 2019 har du mulighed for at opleve det på nærmeste hold, når Queen Machine besøger Rock i Lunden.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af
Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A  
Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love... Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

JOHN - Rasmus Bjerg

En hyldest til John Mogensen

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som John Mogensen.

Og nu, mere end 40 år efter sin død, kan du igen opleve John Mogensens sange live på scenen, når Rasmus Bjerg kommer forbi Lunden i rollen som dansktoppens ukronede konge. ”Det bliver en folkefest for hele familien,” lover Rasmus Bjerg.

Queen Machine
JOHN

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Billetter

Køb af partoutbilletter

Nu er det ved at være sidste chance, hvis du vil købe én samlet billet til alle koncerterne i Lunden i 2019 til en yderst favorabel pris. Indtil lørdag den 13. april kan du købe partoutbillet og dermed få hele ti koncerter for kun 925 kr. + gebyr.

Køb af endagsbilletter

Fra lørdag d. 13 april kan du købe endagsbilletter til hver af de fem Rock i Lunden aftener. Se programmet og priserne herunder:

10. maj

Queen Machine // JOHN

Pris: 400 kr. + gebyr

7. juni

D-A-D // De Underjordiske

Pris: 400 kr. + gebyr

28. juni

NIK & JAY // FOOL

Pris: 400 kr. + gebyr

17. august

Anne, Sanne & Lis // Hjalmer

Pris: 475 kr. + gebyr

24. august

GNAGS // Peter Sommer & Tiggerne

Pris: 400 kr. + gebyr

Ombytning af voucher

Har du købt din billet gennem Ticketmaster, har du fået en voucher, som skal ombyttes til fysiske billetter.

Ombytning kan ske i Lunden på koncertaftenerne eller på Horsens Ny Teater.

Sidste dag for ombytning af voucher på Horsens Ny Teater er onsdag den 8. maj indtil kl.17.00. Herefter vil det kun være muligt at ombytte til arrangementet!

Advarsel!

Køb IKKE billetter andre steder end på www.ticketmaster.dk eller på Horsens Ny Teater!

Selv om vi gerne vil, så kan vi IKKE hjælpe, hvis man køber billetter hos Viagogo eller lignende steder, da billetten kan være ugyldig eller falsk.

Bemærk!

Der tages forbehold for programændring i tilfælde af artistaflysning, og herfor gives pengene ikke retur ved gennemførsel af en koncertaften.

D-A-D // De Underjordiske
Fredag 7. Juni kl. 20.00
NIK & JAY // FOOL
Fredag 28. Juni kl. 20.00
Anne Sanne Lis // Hjalmer
Lørdag 17. August kl. 20.00
GNAGS // Peter Sommer & Tiggerne
Lørdag 24. August kl. 20.00
Top
Thrane.nu