2018 - Horsens

Ringo Starr + Jesper Binzer

fredag 15. juni kl. 20.00
495,- + gebyr

Højdepunktet i Rock i Lundens 2018-program? Jo, det må blive fredag 15. juni med Ringo Starr, vil mange nok mene. Ex-Beatlen får selskab af D-A-D-forsanger Jesper Binzer.

Ringo Starr And His All Starr Band

Ringo Starr var med til at skrive historie og skabe musikalsk legende, da han i 60’erne bemandede trommerne i The Beatles.

I dag er han 77. Siden The Beatles lukkede ned i 1970, har han haft gang i en solo-karriere, der i september udmøntede sig i hans 19. studiealbum, "Give More Love".

Siden 1989 har han jævnligt optrådt med sit All Starr Band, som han også tager med til Horsens. Besætningen er guitarist Steve Lukather (Toto m.fl.), sanger Colin Hay (tidl. Men at Work), keyboardspiller Gregg Rolie (har spillet med bl.a. Santana og Journey), bassist Graham Gouldman (medstifter af 10cc), saxofonist Warren Ham (har samarbejdet med bl.a. Kansas, Toto og Donna Summer) samt trommeslager Gregg Bissonette (tidl. i David Lee Roths band).

Jesper Binzer

Jesper Binzer har de fleste helt klart placeret i rollen som forsanger i D-A-D. Dér har han stået, siden bandet blev dannet i 1982.

Efter 11 album og flere tusinde koncerter besluttede D-A-D at holde en kreativ pause. Jesper Binzer kunne dog ikke lade roen falde på sig, og sammen med bl.a. guitaristen Søren Andersen og produceren Jacob Hansen gik han i gang på egen hånd. Det resulterede i november i soloalbummet ”Dying Is Easy” med 10 sange. Anmelderne var begejstrede - og Jesper Binzer følte sig næsten genfødt. Derfor tager han nu sangene med ud på landevejen.

Ringo Starr
Jesper Binzer

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Carpark North + Saveus
fredag 18. maj kl. 20.00
Jacob Dinesen + Jonah Blacksmith
fredag 1. juni kl. 20.00
Mads Langer + Marie Key
lørdag 18. august kl. 20.00
C. V. Jørgensen + Sort Sol
fredag 31. august kl. 20.00
Top
Thrane.nu

Få de seneste nyheder og informationer om Rock i Lunden