Stine Bramsen / GNAGS

Lørdag 27. august kl. 18.00
395 kr. + gebyr

Stine Bramsen

Én af Danmarks største stemmer er tilbage som soloartist. Nu er hun klar til at indtage Lunden i sommeren 2022 sammen med sit store band. Stine Bramsen skifter igen tilværelsen i Alphabeat ud med sin solokarriere og har for nylig udgivet hitsinglen ’What I Want You To Do’, som er blevet modtaget rigtig flot! ’What I Want You To Do er mere organisk og energisk, end hvad man tidligere har hørt fra Stine Bramsen og rummer en håndspillet, rå live-energi, hvor det grimme, ærlige og passionerede har fået mere plads. 
Udover at være en central del af Alphabeat, begyndte Stine Bramsens solokarriere for alvor i 2014, da hun udgav debutsinglen ’Prototypical’. Siden da udgav hun debutalbummet ’Fiftyseven’, hvor singlen ’Karma Town’ også er at finde på. Nu er hun klar med en helt ny energisk lyd, hvor ’What I Want You To Do’ blot er startskuddet. 

Ikke nok med, at Stine Bramsen er tilbage med ny musik, så er ambitionerne større end nogensinde før, når det gælder hendes liveudtryk. Publikum kan forvente et liveshow ud over det sædvanlige, når Stine Bramsen sammen med sit 8-personers store orkester besøger Lunden.

GNAGS

Det er nu, hvis man skal nå at opleve et af Danmarks mest sejlivede og bedste LIVE-bands i fri dressur. GNAGS sadler op til sommerens festivaler.

Koncerten i Lunden bliver en kavalkade af den lange karrieres største hits og introduktion af nye numre, der er blevet skabt under nedlukningen.
Et nyt GNAGS-album er under opsejling, så publikum vil både blive glædet med det velkendte og få deres nysgerrighed udfordret.

 

Koncertprogram

Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten - dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Billetter

Partoutbilletter

Med en partoutbillet får du adgang til fire fantastiske sommeraftener i Lunden fyldt med god musik - og så er der ovenikøbet mange penge at spare. En partoutbillet til Rock i Lunden 2022 koster nemlig kun 995 + gebyr. Du sparer altså 675 kr. i forhold til prisen på endagsbilletter.

Køb din partoutbillet HER

Endagsbilletter

Endagsbilletter koster 395 kr. plus gebyr.

Køb din endagsbillet HER

Joyce / Malurt
Fredag 17. juni kl. 18.00
Benjamin Hav & Familien / L.O.C.
Lørdag 18. juni kl. 18.00
Stine Bramsen / GNAGS
Lørdag 27. august kl. 18.00
Top
Thrane.nu