TV-2 + Knud Lindhard m.fl.

fredag 1. september kl. 20.00

TV-2

Efter et 2016, hvor TV-2 spillede én koncert, som Skanderborgs Smukfest lagde scene til, er det populære band klar til en ”Greatest Summer 2017”, som den forestående turné er blever døbt.

Smukfest-besøget blev et brag af en koncert, og lige præcis dén energi vil TV-2 tage med rundt i den danske 2017-sommer.

Med et sangkatalog, der strækker sig over snart fire årtier, er der masser af musik at plukke af. Steffen Brandt og hans medspillere lægger op til at give gamle sange nyt liv og tilføre nye sange den feeling, som de mange års erfaring på scenen giver.

Eller som bandet selv siger: Vi har en drøm og en ambition om endnu en gang at kunne overraske os selv og publikum ved at sætte fokus på det, vi tror og synes, vi kan: skabe fællesskab, glæde og sammenhængskraft.

Support

Det er lykkedes os at få ingen ringere end vores egen lokale Knud Lindhard til at varme op på den store scene. Han stiller op med sit band ”DUNK” sammen med venner og familie, Martin Jønsson, Jesper Bjarnesen, Nicky Jack, Sunset Alley m. fl.

Alle musikere har i denne forbindelse valgt at lade deres honorar gå direkte til velgørenhed!

TV-2
Lis Sørensen + MLTR
lørdag 17. juni kl. 20.00
Gnags + Den Danske Mafia
lørdag 24. juni kl. 20.00
Krebs & Falch + Big O & The ...
fredag 4. august kl. 20.00
Big Fat Snake + Glam Gang
lørdag 26. august kl. 20.00
Top
Thrane.nu

Få de seneste nyheder og informationer om Rock i Lunden

Få de seneste nyheder og informationer om Rock i Lunden