2018 - Horsens

Pressemeddelelse

Rock i Lunden slår helt nye takter an

Ringo Starr, Sort Sol, C.V. Jørgensen, Carpark North, Mads Langer, Marie Key, Jacob Dinesen, Jesper Binzer, Jonah Blacksmith og Saveus er med på 2018-programmet.

Med Ringo Starr som topnavnet melder Horsens & Friends og Musikforeningen Eigils nu ud med programmet for Rock i Lunden 2018.

Ex-beatlen får selskab af en række andre - og i mange tilfælde yngre - navne. De fleste af dem debutanter i Lunden-sammenhængen. Fra Sort Sol og C.V. Jørgensen over Carpark North, Jesper Binzer, Mads Langer og Marie Key til Jacob Dinesen, Jonah Blacksmith og Saveus.

- Mange har udtrykt ønske om, at vi ”rører lidt i gryden”. Det prøver vi at efterleve med et program, der rækker ud mod en ny generation, samtidig med at der er godbidder til de mange, som siden 2009 trofast har fyldt Lunden, siger Claus Visbye, kommende direktør for Horsens & Friends og den, som sammen med bestyrelsen for Musikforeningen Eigils har haft hovedansvaret for at sætte 2018-programmet sammen.

John Møller, formand for Eigils, er superglad for samarbejdet.

- Efter mange år med fuldt hus i Lunden oplevede vi i 2017, at kun 4000 af de 5500 billetter blev solgt. Vi var derfor indstillede på, at der skulle ske noget, og samtidig har vi fået et kendt udenlandsk navn på plakaten - noget, der tidligere har trukket mange til, siger John Møller.

De fem koncerter

Rock i Lunden 2018 lægger ud fredag den 18. maj med et af de helt store, danske rock-navne, Carpark North. Bandet deler scene med Saveus - popdrengen, som er gået sine helt egne veje.

Fredag den 1. juni følger to af det seneste års himmelstormere: Jacob Dinesen og Jonah Blacksmith.

Højdepunktet i 2018-programmet vil for mange nok falde fredag den 15. juni med Ringo Starr And His All Starr Band. Den tidligere Beatles-trommeslager får som opvarmning en dansk veteran, D-A-D-forsangeren Jesper Binzer.

Lørdag den 18. august overlades scenen under Lundens bøgetræer til to i 30’erne, som længe har kunnet kalde sig etablerede: Mads Langer og Marie Key.

Sæsonen sluttes af fredag den 31. august med et par af de ikoniske navne i dansk rockhistorie, C.V. Jørgensen og Sort Sol.

Panduro: - Fremragende

Frank Panduro, frem til årsskiftet direktør for Horsens & Friends, er stolt over indsatsen fra Claus Visbye og Eigils-folkene.

- Vi har virkelig snakket meget frem og tilbage. Resultatet er efter min mening fremragende, og jeg tror på, at vi vender tilbage til traditionen med udsolgt i Lunden, siger han.

Partout-billetterne til de fem koncerter koster 795 kr. plus gebyr. Salget begynder lørdag den 2. december kl. 10 fra Ticketmaster.dk og fra Horsens Ny Teater. Salget tilrettelægges således, at alle, der møder op ved teatret, er sikret billetter.

Løssalg af billetter til de enkelte koncerter vil ikke finde sted i første omgang - og slet ikke, hvis Rock i Lunden 2018 ender med udsolgt.

Carpark North + Saveus
fredag 18. maj kl. 20.00
Jacob Dinesen + Jonah Blacksmith
fredag 1. juni kl. 20.00
Ringo Starr + Jesper Binzer
fredag 15. juni kl. 20.00
Mads Langer + Marie Key
lørdag 18. august kl. 20.00
C. V. Jørgensen + Sort Sol
fredag 31. august kl. 20.00
Top
Thrane.nu

Få de seneste nyheder og informationer om Rock i Lunden