Rock i lunden ikon
Rock i lunden ikon
Rock i lunden ikon
Rock i lunden ikon
Rock i lunden ikon
Rock i lunden ikon

Praktisk info

Handicapforhold

Vi har både handicapbilletter, der er øremærket til 'kørestolsbrugere' og til folk med 'andet handicap'.

Disse skal købes ved at ringe til Ticketmaster på 3848 1633.

Det er muligt at få en gratis ledsager med på både billetter til 'kørestolsbrugere' og på 'andet handicap'. Der skal fremvises ledsagerkort ved indgangen med denne billet.

OBS: Der er et begrænset antal handicapbilletter, så vent ikke til sidste øjeblik.

Kørestolsområde

I Lunden er der et afmærket område som er beregnet til kørestole. Der vil kun være plads til én stående hjælper pr. kørestol på kørestoleområdet.

Kørestolsbrugere SKAL have en kørestolplads, og disse henvises altid til kørestoleområdet . 

Af sikkerhedsmæssige årsager har vi IKKE kørestole og rollatorer blandt publikum umiddelbart foran scenen.

(Såfremt en evakuering skal effektueres må der ikke befinde sig genstande i området foran scenen, der kan forhindre dette, og alt publikum skal kunne bevæge sig uden hjælpemidler mod nødudgangene.)

Der er toiletter til kørestole i nærheden af baren ved indgangen. Toiletterne er aflåst og kan kun benyttes af folk med tilladelse og særlige behov.

Handicapparkering

Der er desværre ikke tilknyttet en decideret koncert-parkering, da det er en offentlig park, der ikke har en parkeringsplads tilknyttet. Dette betyder også, at vi ikke har handicapparkeringspladser tilknyttet.

MEN Horsens Kunstmuseum, som ligger lige ved siden af koncertpladsen, har 1-2 afmærkede handicappladser og hele deres parkeringsplads, samt det plateau som ligger til venstre for parkeringspladsen, må benyttes til parkering både af biler og busser.

Horsens Kunstmuseums parkeringsplads støder helt op til sti-systemet som giver adgang til koncertpladsen, og er et oplagt afsætningssted.
 
Vær OBS på at der tæt på parkens kant, er et kunstværk i fliserne – ligner et skjold -  som kan gøre skade hvis man kører henover det i bil.

Horsens Kunstmuseum ligger på Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens.

diverse/horsens-kunstmuseum.png

Rollator

Bruger du rollator behøver du ikke kørestolsplads, men rollatorer henvises til områder uden stor publikumsdensitet / tæthed.

Solsikkesnoren

Rock i Lunden skal være for alle, og vi gør meget for at alle skal føle sig velkomne og tilpas i Lunden. Vores vagter og barpersonale er derfor særligt opmæksomme som solsikkesnoren, og de ved, at der kan gemme sig skjulte handicaps og/eller folk med særlig udfordringer hos personer med en solsikkesnor.

 

bubble