Rock i lunden ikon
Rock i lunden ikon
Rock i lunden ikon
Rock i lunden ikon
Rock i lunden ikon
Rock i lunden ikon

Praktisk info

Kort over pladsen

Koncerterne foregår på den gamle udendørsscene i den centralt beliggende park Caroline Amalie Lund (i daglig tale kaldet Lunden). Udescenen er omgivet af store bøgetræer, der skaber en intens og hyggelig atmosfære, hvor musikken og det sociale samvær er omdrejningspunktet.

Adresse: Sundvej 1A, 8700 Horsens


Den gamle friluftsscene er bygget som et amfiteater, hvor siddepladserne skråner opad, og omkranser scenen, og giver tilskuerne et godt udsyn. Foran scenen er der ståpladser, for dem der vil have den fulde intense oplevelse af musikken og stemningen.

Der er også anviste pladser til kørestolsbrugere, hvor udsigten til scenen er i top og et kørestolsvenligt toilet ved indgangen.

diverse/scene.jpg

 

Kan man sidde ned?

Ja det kan du tro! Koncerterne foregår på en friluftsscene er bygget som et amfiteater, hvor siddepladserne skråner opad, og omkranser scenen, og giver tilskuerne et godt udsyn.

Foran scenen er der ståpladser, for dem der vil have den fulde intense oplevelse af musikken og stemningen.

Et godt tip: Kom i god tid, hvis du vil være sikker på en siddeplads.

diverse/sidde-paa-baenke.png


Du må også gerne medbringe et tæppe at sidde på, men husk gerne, at når der er mange mennesker i Lunden, kan det godt blive svært / uhensigtsmæssigt at sidde på tæppet.

diverse/sidde-paa-taeppe.png

Det er IKKE tilladt at medbringe stole af nogen former. Dette er pga sikkerhedsmæssige årsager.

Kan man spise i Lunden?

Ja det kan du tro! Der er altid et dejligt udvalg af madvare på pladsen. Det varierer fra koncert til koncert, og du kan se inde under den enkelte koncert hvad der serveres netop denne aften. Udvalget kan først ses i ugen op til koncerten.

Eksempler på madvalg der tidligere har været serveret: Chili Con Carne, tortilla med oksekød / kylling / falafel, frikadelleburger, pomfritter, bacon snack, pølser, dessertpandekage med sukker eller chokolade / karamel / jordbær sovs.

bubble